Personverneklæring

Personvern er en grunnleggende rettigheter som betyr at du har rett til privatliv og til å kunne bestemme over dine egne personopplysninger. Du skal selv kunne bestemme hvilke opplysninger om deg du vil dele, og med hvem. Du kan når som helst besøke vår nettside uten å måtte oppgi noe personopplysninger. Vil du gjennomføre ordre trenger vi nødvendige opplysninger av deg. Vi i P E R I O D vil alltid beskytte dine opplysninger, og det er viktig for oss at det håndteres på en trygg måte. 

For å kunne behandle kjøpene og bestillingene dine trenger vi å bruke disse opplysningene om deg;
  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Personnummer (for enkelte betalingsalternativer)
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om bestillingen din (f.eks. ordrenummer, produkter, leveringsadresse og faktura)

 

Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, få ulike tilbud, være med i kundeundersøkelser, gi feedback eller stille et spørsmål i vårt kundeforum trenger vi å oppbevare disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Opplysninger du selv oppgir og etterlater deg (f.eks. meningen dine, feedback og lignende)

Denne personvernpolitikken beskriver hvordan din personlige informasjon samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra P E R I O D. 

Personlig informasjon

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".

Vi samler informasjon om din enhet ved hjelp av følgende teknologier:
- "Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org  

- "Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.

- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet. Vi benytter Facebook Pixel for å samle informasjon om trafikk til og på Nettstedet.

I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøk på å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

"Personlig informasjon" i denne personvernserklæringen, referer til både om informasjon om enheter og bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
Vi bruker informasjonen vi lagrer fra deg til å forbedre nettbutikken slik at det blir en bedre kundeopplevelse. Videre bruker vi bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
-Kommunisere med deg
-Skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og

-Gi informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss

Vi bruker informasjon om din enhet som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og samhandler med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer gjennom bruk av Facebook Ad's og Facebook Pixel).

Deling av din personlige informasjon

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. Vi benyttes Shopify som en plattform for å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker dine personlige opplysninger her: https://www.shopify.com/legal/privacy . Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Vi kan også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stevning, ranaakelsesorder eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

Markedsføring

Vi benytter oss av dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringsføring som vi mener kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke linkene under
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads  

Du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances utmeldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser et sporingssignal fra din nettleser.

Dine rettigheter

Er du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til all personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg, eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din kan bli overført utenfor Europa, inkludert til USA.

Datalagring

Ved bestilling gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen for våre poster -med mindre- og til du ber oss om å slette denne informasjonen. Vi vil ikke kontakte deg med mindre du har gitt oss ditt samtykke. Dette gjør vi kun etter å ha mottatt ditt samtykke i forbindelse med at du etterlater deg opplysningene. Lagringstiden kan variere avhengig av situasjon, men er alltid opplyst i samtykket som du oppgir ved den gjeldende anledningen.

Lagringslendge
Dette gjør vi med dekning i loven om rettslig forpliktelse, noe som innebærer at vi må behandle disse opplysningene for å følge de lovene som vi er pålagt. Et eksempel på dette er bokføringsloven, og derfor lagrer vi denne informasjonen med begrenset tilgang i 7 år + inneværende år. Denne informasjonen vil altså ikke være tilgjengelig for kundeservice.
Endring

Vi forbeholder oss retten til periodisk å endre eller revidere personvernreglene; Vesentlige endringer vil bli iverksatt umiddelbart etter visning av den reviderte personvernpolitikken. Den siste revisjonen gjenspeiles i avsnittet "Sist endret". Din fortsatte bruk av plattformen, etter å ha meldt om slike endringer på vår nettside, utgjør din bekreftelse og samtykke til slike endringer i personvernreglene og din avtale om å være bundet av vilkårene for slike endringer

Kontakt oss
Hvis du har generelle spørsmål om nettstedet eller informasjonen vi samler om deg og hvordan vi bruker det, kan du kontakte oss på period.norway@gmail.com